Треньорът на Локо ГО: Нашият отбор тепърва се гради

Треньорът на Локо ГО: Нашият отбор тепърва се гради

Novsport

15-08-2020, 21:39

 Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Милчо Сирмов коментира загубата на неговия тим срещу този на Локомотив (София) в мач от Втора професионална лига. Гостите от Горна Оряховица отстъпиха с 0:2.

"Не изиграхме един от най-добрите си мачове. Създаваме един нов отбор, защото градим опитни с млади футболисти. Загубата си е изцяло наша, първото положение падна от корнер. За мен там имаше фаул срещу вратаря, може би трябваше и той да я боксира."

"Първото полувреме трябваше малко повече да задържим топката, за да можем да откраднем нещо от Локомотив (София), но лесно я губехме. Тепърва се гради нашият отбор. Има позитиви и с времето трябва да се обиграваме и да се получават по-добре нещата. За сега е ограничен бюджета и ръководството не ми дава да вземам нови играчи. Дано да успеем да обиграем още по-добре отбора и дано вземем някоя победа, за да се върне самочувствието на момчетата. Амбициите ни са да изградим един боеспособен отбор и да останем в лигата. Ще се опитаме да победим Миньор (Перник), защото иначе става лошо. Ако го спечелим, нещата ще се подредят".

Източник: Novsport

Последни новини