Треньорът на Струмска слава: Възхитен съм от условията в комплекс Момата, при паузи, пак ще сме там

Треньорът на Струмска слава: Възхитен съм от условията  в комплекс Момата, при паузи, пак ще сме там

Novsport

06-07-2020, 11:48

 Веднага след контролата  на отбора на Струмска слава срещу Кариана Ерден, игран на стадион Свети Петър в Банско, Владимир Димитров-старши треньор на Славата,  даде обширно интервю, отговаряйки на зададените му въпроси.

-Г-н Димитров, как протече лагера в Коларово край Петрич?

-Доволен съм много от условията, които ни бяха предоставени в комплекс Момата от собственика Христо Сайменов. Мястото е невероятно, отношението към нас повече от перфектно, терена в село Самуилово-отлично подготвен-с две думи всичко бе на много високо ниво и за в бъдеще ще продължаваме да се готвим при паузи отново тук.

-На тръгване за  лагера се отбихте в Симитли за контролен мач срещу местния Септември, а на връщане – в Банско срещу Кариана Ерден. Остана ви празна датата 1 юли. При това положение ще търсите ли компенсиране за пропуснатата контрола до края на лятната подготовка?

-Станалото-станало. Работим по предварително одобрена програма. На 1 юли проведох двустранна игра. Така че всичко , според мен, е на нужното равнище. До края на лятната подготовка имаме уточнени средните контролни мачове:

На 8 юли срещу новака във втора лига Спортист Своге на НСБ Бояна;

На 11 юли срещу аматьорския национален отбор в Ковачевци;

На 18 яли срещу ФК Кюстендил в Радомир;                                                     

За 25 юли търся противников отбор.

-Приключи ли селекцията на отбора, или все още не, след като изненадващо ви напусна известния голмайстор Димитър Георгиев?

-Съжалявам за раздялата с него, той много ще ми липсва. Пред мен сподели, че се разделя с футбола по здравословни причини. Дали е така, бъдещето ще покаже. Разделихме се вече и с младежкия национал Мартин Михайлов, който за последно бе в отбора на ФК Кюстендил. Михайлов не ме задоволи с качествата, които показа, разделихме се по човешки , като му пожелах успех за в бъдеще. Селекцията при нас остава отворен процес и може да привлечем само нещо класно, с качества по-добри от тези на наличните футболисти.

Източник: Novsport

Последни новини