Тунчев: Имахме ситуации, но не беше достатъчно

Тунчев: Имахме ситуации, но не беше достатъчно

Topsport.bg

08-08-2022, 23:03

Старши треньорът на Арда - Александър Тучнев, сподели разочарованието си след загубата с 0:1 далеч от дома срещу Локомотив (Пловдив). Специалистът изрази съжалението си, след като "смърфовете" играха над 50 минути с човек по-малко.

"Не направихме достатъчно за гол. Имахме ситуации, но не беше достатъчно. Казах на полувремето, че мачът ще стане по-труден за нас и че трябва да сме умни и търпеливи. Казах, че не трябва да ни изненадват, но точно това се случи", започна той.

"Говорих много на полувремето, но още с изпълнението на центъра те ни излъгаха и това реши мача. Незадоволително е представянето в нападение. Трябваше да придвижваме бързо топката, а ние прибързвахме. Не направихме достатъчно, за да вкараме".

"Лесно е да се оправдаем, но не трябва да мислим така. Трябва да съжаляваме, тъй като Локомотив не ни надигра, за да ни победи. Успя обаче в точния момент да ни накаже".

"Клубът и феновете ме накараха да чувствам Локомотив като втори мой дом. Изживях невероятен период тук", завърши Тунчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини