Тунчев: Като за първи мач е добре

Тунчев: Като за първи мач е добре

Novsport

13-02-2021, 17:31

„Беше доста трудно. Мисля, че в днешния мач единoборствата преобладаваха.“

Думите са на треньора на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев след нулевото реми срещу Черно море в първия официален мач на отбора за календарната година.

„През първото полувреме създадохме една-две ситуации, в които можехме да отбележим, но завършващият ни удар липсваше. Като за първи мач отборът стоеше добре. Имахме проблеми през седмицата, Селинас е един от тях. Надявам се всичко да е наред. Но като за първи мач бе добре“, посочи наставникът на „черно-белите“.

„Всичко е възможно. Лудогорец организационно са много добре, но това не играе на терена. Правим всичко възможно да се подготвим добре, последните мачове играхме добре срещу тях. Видях някои неща, но имаше и други, които не успяхме да направим, но с оглед на времето сме доволни.“

„Всички са здрави на този етап. Напрежение в отбора не е имало, нормално е тази криза се отразява на всички, но нашият президент винаги е бил точен и се е издължавал, когато е имал да дава нещо. Напрежението беше около, а не вътре в отбора. Трябва да променим последния пас и завършващия удар”, заяви Тунчев.

Източник: Novsport

Последни новини