Тунчев: Продължаваме да търсим нови попълнения

Тунчев: Продължаваме да търсим нови попълнения

Novsport

19-01-2021, 10:01

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев се отказа от двамата чужденци, които изпробва в контролите с Марица и Атлетик (Куклен). Крилото Жоел Бопесу и нападателят Дамани Камара не успяха да впечатлят наставника на черно-белите.

"Няма да тръгнат с нас за лагера в Поморие. Не можаха да ме убедят, че са по-добри от момчетата, с които разполагаме. А само да ги вземем като бройка, няма смисъл. Само да привличаме някой, защото трябва - няма смисъл", сподели пред "Тема Спорт" младият наставник на Локо.

Той заложи след почивката срещу Атлетик Куклен на доста от юношите на тима.

"Да, непознати имена са повечето, но се стараха момчетата. Засега ще продължат да се готвят с нас. Ако покажат постоянство, желание и раздаване, някои от тях ще получат своя шанс", коментира още Тунчев, който каза, че е останал доволен от показаното в спаринга.

"Продължаваме да търсим нови попълнения. В атака ни трябва човек. В България е трудно да намерим през зимата, но ако има качествен такъв играч, разбира се, че предпочитам да взема български футболист пред чужденец", завърши Тунчев.

Източник: Novsport

Последни новини