Тунчев след дербито: Изпуснахме победата днес

Тунчев след дербито: Изпуснахме победата днес

Topsport.bg

25-09-2021, 18:44

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев сподели мнението си за равенството (1:1) в градското дерби с Ботев.

Според специалиста неговият отбор е заслужавал да спечели сблъсъка.

Ето какво заяви Тунчев:

"През първото полувреме мачът беше равностоен, Ботев се възползва от статично положение и отбеляза гол. През второто ние бяхме отборът, който създаваше положения. Изпуснахме победата днес.

Имаше и леко напрежение в играчите. Някои играха за първи път в това дерби. Може би и времето си каза думата. Прибързвахме, искахме с втория пас да изведем някой.

Лукас Салинас нямаше ден, играта не му спореше. На негово място влезе много добър футболист като Марсел, който доста време не е играл, липсва му част от подготовката, но е добър футболист и много ще ни помогне.

Имаме двама много добри и равностойни вратари. Имаше някои мачове, в които се насъбраха негативни моменти на Илко Пиргов и затова решихме да заложим на Рейдър.

Малшанс, липса на късмет ни пречи да нямаме повече точки. Момчетата се стараят, опитват се. Още се колебаем, нови момчета, трябва ни време. Характерът и агресията, с които излязохме през второто полувреме, това са неща, които се стремим да подобряваме", каза Тунчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини