Турчин свири реванша на ЦСКА и Виктория

Турчин свири реванша на ЦСКА и Виктория

Topsport.bg

21-08-2021, 11:51

Турчинът Али Палабъйък ще свири реванша ЦСКА - Виктория (Пилзен) от плейофите на турнира Лига на конференциите. Той е познат у нас, тъй като преди 4 години ръководи мача между Левски - Хайдук (Сплит), завършил със загуба на "сините" 1:2.

Сега той получи наряд за мача на "червените", които отстъпиха с 0:2 в първата битка за групите на новия турнир на УЕФА. Финалната такава е в четвъртък от 20:00 часа на националния стадион "Васил Левски". В София на Палабъйък ще помагат Чейхан Сесигюзел и Сезар Огунчан, а четвърти рефер ще е Мете Калкаван.

Съдийски наблюдател е испанецът Хуан Антонио Фернандес Марин, докато Шарл Шак от Люксембург е дежурен делегат. Нели Лозева пък ще е такъв на мача Гент (Белгия) - Раков (Полша) от плейофа на Лигата на конференциите в четвъртък. Двубоят ще бъде ръководен от азербайджанеца Алиар Аджгаев, с помощници Зейнал Зейналов и Акиф Амирали. Четвърти е Алчин Масиев, а съдийски наблюдател е Ференц Секели от Унгария.

Георги Кабаков, заедно с Мартин Маргаритов и Диян Вълков, отиват на Елфсборг (Швеция) - Фейенорд (Нидерландия). Четвърти арбитър ще е Георги Давидов, посочва "24 часа". Руснакът Николай Иванов ще им даде оценката, а норвежецът Тормод Ларсен е дежурен делегат. В Лига Европа няма назначения на българи.

Източник: Topsport.bg

Последни новини