УДАРНО НАЧАЛО: Черно море се разправи със Созопол (СНИМКИ)

УДАРНО НАЧАЛО: Черно море се разправи със Созопол (СНИМКИ)

Novsport

16-01-2021, 16:50

Черно море победи Созопол с 4:1 в контролна среща, играна на терена в Каблешково. "Моряците" започнаха силно срещата и още в първата минута Илиан Илиев изведе Родриго Вилела отляво, който напредна в наказателното поле и стреля, но над вратата.

В 6-ата минута младият Мартин Милушев получи топката вдясно, подаде към Илиан Илиев пред наказателното поле, който с едно докосване се освободи от бранител и стреля в близкия ъгъл на вратата и реализира за 1:0.

В 15-ата минута Черно море създаде много добра атака. Мартин Милушев проби отдясно, премина през бранител и нахлу в наказателното поле, центрира успоредно на голлинията, където Илиан Илиев технично с пета опита да вкара топката в мрежата, но вратарят на Созопол успя да спаси. Веднага след това Вилела опита удар от дистанция, но в аут. В 30-ата минута Родриго Енрике засече с глава центриране в наказателното поле, но стреля над вратата.

В 35-ата минута Цветомир Панов намери с прецизен пас Исмаил Иса в наказателното поле, който на скорост успя да излъже вратаря и да вкара за 2:0.

Ариф Ферадов намали резултата след изстрел от наказателното поле в 43-ата минута.

Секунди след подновяването на играта Георги Божилов изпълни бързо фаул в половината на Созопол, изведе Денислав Ангелов сам срещу вратаря, а нападателят на Черно море вкара за 3:1. 

В 60-ата минута Черно море организира добра атака отдясно. Стефан Велев намери Файсел Касми, който проби мощно в наказателното поле и стреля по диагонала, но вратарят на Созопол спаси. 72-ата минута Леандро Андраде опита техничен изстрел от дистанция, но топката срещна страничната греда. 

В 80-ата Денислав Ангелов проби отдясно, върна към точката на дузпата за Леандо Андраде, който обаче пропусна за Васил Панайотов, а халфът на “моряците” с премерен изстрел реализира за 4:1. В 86-ата Касми стреля опасно от ъгъла на наказателното поле, но топката премина на сантиметри от страничната греда.

Съставът на Черно море:

Първо полувреме: Иван Дюлгеров, Емил Янчев, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Цветомир Панов, Пабло, Илиан Илиев, Родриго Енрике, Родриго Вилела, Мартин Милушев, Исмаил Иса

Второ полувреме: Георги Георгиев, Стефан Велев, Росен Стефанов, Стефан Станчев, Мартин Дичев, Павел Георгиев, Файсел Касми, Васил Панайотов, Леандро Андраде, Георги Божилов, Денислав Ангелов.

Източник: Novsport

Последни новини