Уорън Фийни: Любо Пенев върши чудеса като треньор

Уорън Фийни: Любо Пенев върши чудеса като треньор

Topsport.bg

30-10-2021, 20:14

Утре от 14:15 ч. на стадион "Христо Ботев" Пирин посреща Царско село в мач от 13-ия кръг. На стадиона ще се влиза срещу "зелен сертификат" и лична карта. Деца се допускат само с придружители. Билети се продават онлайн в платформата URBО и в двата Фен магазина в Благоевград.

Пирин отпадна от турнира за купата на България, след като отстъпи на Славия с 0:1 в сряда. В последния кръг от надпреварата в Първа лига, "орлетата" загубиха с 0:3 при гостуването си на Левски.

Царско село спечели домакинството си на Локомотив (София) в миналия кръг от първенството с 2:0. Точни за тима на Любослав Пенев бяха Диас и Шопов.

"Мачът е много важен и за двата отбора, въпреки че е доста рано все още да говорим за постигането на крайни цели. Също като нас, те имат нужда от точки и имат опитни футболисти. Мачът е трудно предвидим. Очаквам да бъде равностоен. Трябва да сме позитивно настроени и да влезем максимално готови за предстоящия двубой. Доволен съм от цялостното представяне срещу Славия в сряда. Уважавам много Любо Пенев, помня го като футболист, като треньор върши чудесна работа. Чудесен човек, желая му успех, но ние трябва да вземем трите точки в тази среща за наша сметка", заяви старши треньорът Уорън Фийни

Източник: Topsport.bg

Последни новини