Уорън Фийни: На финалната права сме!

Уорън Фийни: На финалната права сме!

Novsport

22-04-2021, 16:04

 Треньорът на Пирин - Уорън Фийни говори преди гостуването на "орлетата" на Литекс. Той предупреди играчите си да не подценяват мача и ги призова, че тимът трябва да завърши започнатото, а именно - да се класира за efbet Лига.

"Отборът тренира добре в последните дни. Уверени сме, че ще продължим доброто ни представяне от последната среща. Програмата е наситена с официални двубои, което мисля, че ни държи в добра форма. Знаем, че ни очаква трудно гостуване. Гледах отбора на Литекс няколко пъти и мога да кажа, че се представя много добре като домакин. И не само като домакин. Знаете, че това е единственият отбор, който си тръгна с точка от Благоевград в рамките на това първенството. Литекс е много добре организиран тим, който играе изключително стабилно в защита. Очаква ни труден мач", заяви той за сайта на клуба.

"Нормално е да излезем за победа, която в случая ще ни гарантира и математически промоцията в елита. Но водещото в нашата настройка е да продължим възходящата ни линия на представяне в игрово отношение, което няма как да не гарантира и добър резултат. Това е последното ни гостуване през този сезон. На финалната права сме. Трябва да довършим започнатото, за да стигнем там, за където сме се запътили. За щастие нямаме нови кадрови проблеми и мога да разчитам на всички футболисти, които тренираха много добре в последните дни. Искаме да постигнем нашата цел, за да зарадваме феновете, града и цялата пиринска общност", заяви мениджърът на Пирин.

Източник: Novsport