Фенове на Пирин подкрепиха Венци Стефанов в скандала срещу Фийни

Фенове на Пирин подкрепиха Венци Стефанов в скандала срещу Фийни

Topsport.bg

30-10-2021, 22:33

Фенове на Пирин (Благоевград) застанаха на страната на Венцеслав Стефанов в скандала с мениджъра на тима Уорън Фийни, пише "Тема спорт". След двубоя между Славия и орлетата за купата в сряда босът на столичани заяви, че северноирландецът не ставал и за косачката в "Овча купел". В четвъртък от ръководството на Пирин реагираха с декларация срещу думите на бившия член на Изпълкома на БФС и защитиха своя треньор. Това обаче не направиха болшинството от фенове на зелените. Под поста с позицията в официалната Фейсбук страница на благоевградчани заваляха коментари срещу Фийни и в подкрепа на думите на Стефанов.

Lyubomir Dimitrov пише: "В тоя случай баш си е казал истината". Krasimir Ivanov добавя: "Евала бат" Венци, винаги искрен".

Preslav Dqnkov коментира: "Съгласен съм с мнението на Венци Стефанов за Фийни, но въпреки това не е редно президент на даден клуб да говори така за треньор на противник".

Картината допълва и мнението на Ivan Zashev: "Истината боли". Георги Георгиев и Калин Тодоров са категорични: "Прав си е".

Мениджърът на орлетата Уорън Фийни обаче показва, че не се вълнува особено от призивите на феновете да си тръгне. Северноирландецът нямал намерение да подава оставка, тъй като имал пълната подкрепа на собственика Пол Белогур. След всеки мач на Пирин Благоевград в официалната Фейсбук страница на клуба е пълно с призиви специалистът да си тръгне, но това така и не се случва, въпреки че представянето на тима от началото на сезона е трагично. Освен че отпадна за купата, отборът е последен в елита след само 2 победи и 2 равенства при цели 8 загуби. Пирин е и с най-слабата зашита - цели 24 допуснати гола.

Утре орлетата приемат Царско село и при нова издънка напрежението сред феновете на стадиона може и да ескалира...

Източник: Topsport.bg

Последни новини