Фенове на ЦСКА: Готвачът не знае рецептата за омлета

Фенове на ЦСКА: Готвачът не знае рецептата за омлета

Topsport.bg

13-03-2022, 17:22

Групата с привърженици на ЦСКА във Фейсбук, озаглавена "Червени сърца", изрази своето недоволство от слабото представяне на футболния тим през пролетта. Публикацията в социалните мрежи е насочена главно срещу старши-треньора на гранда - Стойчо Младенов.

Ето какво пише в нея, публикуваме я без редакторска намеса:

"Беше въпрос на време да се случи. Много сигнални лампи светеха от доста време. Да допуснем, че за есенния полусезон е виновна лошо проведената лятна подготовка. Тогава какъв е проблема с добре проведената зимна подготовка. В един мач там се появи евтин плеймейкър, който поразцъка нещата, но треньора не го хареса. Пак там едно малко ново северномакедонско отборче съобщи на всички, че "Царя е гол". Никой не го чу. После дойде и мача с Локо (София). И пак нищо игра. После събрахме пари, за да се платят една част от стари вересии. И после мача с говедата. За да не ставам гадняр, ще кажа, че не беше нищо особено. Причината да завършим наравно е, че имаме по-добри футболисти.

После четвъртфинала с буферите от Лаута. Там отново ни спаси класата на по-добрите играчи, които имаме. Аз отборна игра и стил не съм виждал от много време. Сещайте се сами за какво говоря. То само с мотивационни, високопарни речи не става, трябва и правилна работа на тема изработване на стил и отборен облик...

И моля не говорете за липса на яйца, когато готвача не знае рецептата за омлета".

Източник: Topsport.bg

Последни новини