Фенове на ЦСКА за билетите: Номерца от селски вечеринки!

Фенове на ЦСКА за билетите: Номерца от селски вечеринки!

Novsport

05-08-2020, 20:32

На страницата "Армейците от сектор В” във "Фейсбук" се появи публикация, след като станаха ясни цените на билетите за двубоя между ЦСКА 1948 и ЦСКА в петък. Ето какво обявиха те:

"Приемаме с насмешка и мъничко недоумение, обявените цени за мачът ни в петък. Смешно е как с “номерца от селски вечеринки” се опитват да бъдем по-малко на стадиона. А недоумението ни идва от фактът, че дълги години между нас е имало чак такива амеби и страхливци. За щастие, вече нямаме нищо общо с вас.

Жалки страхливци и доносници,

Където и да играе ЦСКА, колкото и да струват билетите, той винаги ще има подкрепа. Платихме много повече за да бъдем доминант на стадионите в Мьолдинг, Осиек, Рига и Подгорица. Нашето присъствие на стадиона, не е пряко свързано със служебната ни позиция в един български букмейкърски сайт, за разлика от вашето."

От "Трибуна Сектор Г" също излязоха с позиция: 

Днес стана ясно, че от утре в свободна продажба за нас се отпускат секторите "Г" и "В". Любезните и измислени домакини на петъчния мач са преценили, че цената за Северната трибуна ще бъде 30 лв., а за централната - 40 лв. Очевидно страхът на крадците на имена, емблеми и история е огромен. Този страх резонира в поредната гавра с футбола и неговите истински фенове.

Четири години тези хора работиха срещу нас, опитаха се да си присвоят емблемата ни, опитаха се да ни направят сечено и за стадион "Българска армия" - нашия дом. За това ще ви кажем следното:

В петък отиваме всички на мача! ВСИЧКИ! Въпреки гаврата нашите момчета не могат да останат без подкрепа и ако някой си мисли, че ще секне устрема ни по този начин, жестоко се е объркал.

Обещаваме, че всеки един от вас ще влезе и ще подкрепи любимия отбор срещу еничарския корпус. Както обещахме и изпълнихме на финала за Купата. А ако все пак някои останат извън стадиона, в момента в центъра на София се провеждат редица мероприятия, в които биха могли да се включат съвсем спокойно...

ВСИЧКИ НА МАЧА, ЦСКА ЗОВЕ!"

Източник: Novsport

Последни новини