Фенове на ЦСКА: Стойчо, не дължиш извинение! Мачкай!

Фенове на ЦСКА: Стойчо, не дължиш извинение! Мачкай!

Topsport.bg

29-09-2021, 10:30

Фенове на ЦСКА взеха отношение след извинението на Стойчо Младенов към Левски. Ето какво пише в страницата "ЦСКА ЗОВЕ" във "Фейсбук" (без редакторска намеса):

"В тази страница нямаме навик да се занимаваме с други отбори, с други "фенове" и т.н. Общо взето, нас ни интересува само и единствено ЦСКА София. Но понякога е нужно и ние да ударим по масата и да споделим някои неща. Така че, по същество.

Единственото нещо в което винаги са ни превъзхождали, е демагогията. Когато стане дума за демагогия, те нямат равен, дори в световен мащаб. Ние нямаме претенции, не можем, а и не искаме да се сравняваме с тях, поне в тези неща. Минаха няколко дни от дербито, но в сухата река явно още много боли от загубата. Нормално, за тях това си беше мача на сезона. Интересното в случая идва от това, че Стойчо Младенов трябваше да се извинява?! Въпреки, че според нас не трябва да се извинява пред никой, той показа джентълменство и го направи. Бил засегнал "половин" България, защото се снимал до група момчета, които пък на свой ред извадили трансперант, на който пишело "КЗЛ". Еми добре, но, когато техните футболисти излизаха на терена с фланелки на които пишеше "аз мразя ЦСКА", ние получихме ли извинение? Или, когато преди няколко години, от офисите на кабриото пишеха за "франкещайн", имайки предвид нашият Клуб, някой каза ли нещо, или това са "нормални" престрелки между кръвни врагове? НЕуважаеви, псевдожурналисти ТИРЕ подлоги, научете се, да различавате между фенски фолклор и отношението на ниво Клуб - Клуб. От гейарена, никога не са проявявали елементарно уважение към ЦСКА, а сега заради една снимка трябва да ви търпим глупостите ли? Стойчо, не дължиш извинение към никой, най-малко към фк лефски или прогнилата ни футболна общественост. Мачкай!

Другите герои, тия на трибуните, не изненадаха с нищо. В техните празни глави, други неща освен 3-4 заучени фрази + шумкари, прасета, литекс, няма да чуете/видите. Още повече, когато в сектор б и при сектантите в сектор а, на мода е да го играят крайно десни. Не, че някои от тях са внуци и синове на агенти на ДС, не, че футболисти и ръководители също са били част от най-гнусната апаратура на държавата по онова време, ама айде, кво толкова. Когато трябваше да се присламчат и да цоцат от соца, не ги интересуваше дали са витоша или динамо, важното бяха базите на спартак. Но после станаха "демократи" и се опитаха чрез това, в което са най-добри, именно тази пуста демагогия, да лепнат на нас етикет, който повече описваше ТЯХ. Но историята и НЕпромитите мозъци помнят. За това, ние винаги ще бъдем еталон за поведение, за джентълменство, за уважение. Дори в най-мрачните времена в нашата история, ние го показахме. А те винаги ще бъдат еталон за демагогия и омраза. И като клуб и като фенове. Точка".

Източник: Topsport.bg

Последни новини