Феновете на Локо Пд с нова благородна кауза (СНИМКИ)

Феновете на Локо Пд с нова благородна кауза (СНИМКИ)

Novsport

22-07-2020, 15:46

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив продължава своята кампания за дарения за Клиниката по инфекциозни болести на УМБАЛ „Свети Георги“.

До момента, благодарение на кампанията, Клиниката получи: 3 реанимационни легла, бактерицидни лампи за трите блока и лабораторията, както и различни предпазни материали като ръкавици, респиратори, предпазни гащеризони и наметала за персонала.

Стойността им надхвърля 10,500 лв. Предстои закупуването на пулсомери.

Кампанията все още е в ход и набира дарения. С тяхна помощ ще има възможност за по-добро диагностициране и лечение на пациентите и по-добри условия за работа на медицинския персонал.

От ръководството на Клиниката по инфекциозни болести изказват благодарност и признателност на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив за инициативата в тези трудни дни, както и на всеки дарител, който се е включил или тепърва ще подкрепи кампанията.

Подкрепата на кампанията е безценна инвестиция в бъдещето на всички нас и на нашите деца. Оборудването ще остане и след COVID-19 и ще продължи да помага за лечението на пациенти в клиниката.

Линк към кампанията.

Източник: Novsport

Последни новини