Ферарио Спасов: Това е само началото!

Ферарио Спасов: Това е само началото!

Novsport

09-08-2020, 21:00

Много добър старт на сезона, заслужени три точки, това е само началото!, обяви треньорът на Ботев Пд Ферарио Спасов след победата с 2:0 срещу Локомотив Пд в градското дерби.

"Въпреки, че имахме малко време за подготовка и доста нови играчи в стартовия състав, постигнахме абсолютно заслужена победа. Блокирахме силните страни на съперника. Накарахме ги само да центрират в наказателното поле, където този път имахме достатъчно ръстови футболисти, които успяха да се справят отлично", каза още той.

"Няма смисъл да коментирам качествата на Тошко Неделев. Отбелязахме два гола, повече не може да се иска в началото на сезона", продължи Феро.

"Изключително съм доволен, има още върху какво да работим, но класата на играчите ми дава надежда за бъдещето. Миналият сезон малко не ни достигна да постигнем целта, която си бяхме поставили. Причината беше в липсата на достатъчно качествени играчи. Сега имаме повече вариативност. Привлякохме много добри футболисти. Най-важното е че зарадвахме феновете, които разочаровахме в много от мачовете през миналия сезон", завърши Спасов.

Източник: Novsport

Последни новини