Феро: Завършваме кампанията отлично и забравихме лошото начало

Феро: Завършваме кампанията отлично и забравихме лошото начало

Novsport

15-12-2019, 14:07

Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов остана доволен от нивото на себераздаване и сериозност, което неговите футболисти показаха по време на победата с 2:0 при гостуването на Витоша Бистрица в последен мач за двата тима от есенния дял на efbet Лига.

„Аз не мисля, че мачът беше лек. Понатрупвахме победи към края на сезона, но знаехме, че ако не се потрудим за победата, няма да успеем да постигне позитивен резултат. Завършваме кампанията отлично и забравихме лошото начало“, започна Спасов.

„Много сме близо до място, което до преди известно време не беше постижимо. Доволни сме от това как проведохме мачовете. Оценката ми за представянията е отлична. Момчетата се чувстват добре и е голям късмет за мен, че попаднах в този момент в отбора“.

„Когато постигнеш 7 поредни победи си задаваш, разбира се, въпроси накъде може да тръгнат нещата на по-добре. Ще настъпят малки промени в селекцията. Най-важното е да запазим отбора и накрая на годината да видим какво сме постигнали. Засега гледаме към зимната подготовка.“, завърши треньорът на Ботев Пловдив.

Източник: Novsport

Последни новини