Феро: Ще ни трябва време за младите момчета

Феро: Ще ни трябва време за младите момчета

Novsport

08-03-2020, 14:55

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов остана доволен от играта на тима си въпреки днешното поражение с 1:2 от Славия.

"Отстъпихме с гол разлика. Не виждам друга разлика между двата отбора. Тежък терен. Допуснахме две центрирания от статично положение и неправилно напускане на зоната от наш играч. Не виждам да е имало други положения пред нашето наказателно поле. Добре се представихме с оглед ограничения ресурс. Контузията на Джонатан промени нагласата ни за мача. Доволен съм от момчетата. Играхме мъжки и равностойно на този терен. Младите играчи се представиха като останалите. Нашият приоритет е да спечелим възможно най-много точки в оставащите два мача и да се концентрираме в представянето си в плейофната фаза".

"Допуснахме да играем 120 минути срещу Ботев (Гълъбово), което нямаше как да не се отрази. Терзиев и Вутов влязоха в игра невъзстановени. Издържахме физически в мача. Виждате, че от мач на мач младите момчета не се различават по представяне от другите. Техният потенциал е още по-голям. Трябва им време и мачове. Ще ни трябва време да интегрираме младите момчета. Не можем да разделяме мачовете. На полуфиналите за Купата се класираха сериозни отбори, срещу които трябва да имаме боеспособен отбор". 

Източник: Novsport

Последни новини