Фийни впечатлен от ФК ЦСКА 1948

Фийни впечатлен от ФК ЦСКА 1948

Topsport.bg

01-12-2021, 23:43

Пирин гостува на ФК ЦСКА 1948 в мач междинния 17-и кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 12:45 ч. и ще се проведе на стадион "Витоша" в Бистрица.

В миналия мач "орлетата" отстъпиха на Локомотив (Пловдив) с 2:3, а предстоящият ни съперник завърши наравно 2:2 в столичното дерби с Локомотив (София). Попаденията за "червените" отбелязаха Георги Русев и Ивайло Чочев. В първия мач от сезона Пирин надделя над ФК ЦСКА 1948 с 4:1.

В срещата на стадион "Христо Ботев", която се проведе на 13.08 се разписаха Красимир Станоев, Станислав Манолев, Антон Карачанаков и Мохамед Брахими за "орлетата" и Ивайло Чочев от дузпа за столичани.

Преди изиграването на всички мачове от настоящия кръг ФК ЦСКА 1948 заема 10-та позиция с актив от 15 точки. Пирин е на 13-та позиция с актив от 12 точки.

В игра за "орлетата" се очаква да се завърне Мохамед Брахими, които пропусна мача с Локомотив (Пловдив) поради наказание.

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели мнението си за предстоящия двубой пред клублия сайт.

"Предстоящият ни съперник демонстрира добра форма с победата срещу Лудогорец у дома и равенството 2:2 срещу Локомотив. Личи много добрата треньорска работа в отбора в последните кръгове. ЦСКА разполага с много добри индивидуалности.

Бяхме много разочаровани след мача с Локомотив, защото не мисля, че заслужавахме да загубим. Но така е в елита - всяка грешка се наказва. Надявам се, че няма да допуснем толкова грешки в предстоящия мач, както и че ще успеем да се поздравим с добър резултат", заяви Фийни.

Източник: Topsport.bg

Последни новини