Филип Кръстев: Небето е лимитът, няма да си поставям граници

Филип Кръстев: Небето е лимитът, няма да си поставям граници

Topsport.bg

26-05-2022, 15:13

Филип Кръстев говори пред колегите от "Спортал" за ситуацията си в Левски и бъдещето му в "синия" клуб. Халфът не подмина и темата за националния отбор на България, на когото предстоят важни мачове в Лига на нациите.

"След мача с Лудогорец и юбилейния мач, прекарвам повече време вкъщи, виждам се с приятели, гледам да поддържам форма и да почивам. Да съм готов за лагера след няколко дена. Моите собственици преговарят с Левски, хората от Сити са доволни от моето израстване, откакто играя в Левски. Доволни са от работата и в момента се договарят за условията и скоро трябва да се разбере дали ще остана в отбора", каза Кръстев, след което коментира предстоящите битки на националите срещу Северна Македония и Грузия.

"Мисля, че имаме сили в предстоящите срещи на националния. Не сме отбор, който трябва да се страхува от тимовете на такива държави. В последните години ни е трудно и не успяваме да побеждаваме, но сега се надявам, че това нещо ще се промени и ще върнем славата на България, която заслужаваме.

Не бих отличил някой мой гол през сезона, по-скоро бих отличил спечелването на Купата, Такава емоция не бях изпитвал и това да зарадваш толкова хора е най-хубавият момент в моята кариера досега. Небето е лимитът, не мисля да си поставям граници. Работя всеки ден да извличам максимума. Моите мечти са да бъда най-добрия и да играя голям европейски футбол. Както за футбола, така и за живота сме имали ценни разговори с Мъри. Той е като един баща за нас. Дава ни съвети. Във футбола ми е казвал много тънкости за самия начин, по който се докосва топката, за пласиране, съветите му в защита. С нашия хъс и дисциплина и благодарение на него и Цанко Цветанов сме най-добрият отбор в защита през пролетта. Разбира се, че можем да успеем да вдигнем титлата. Бихме Лудогорец и в двата мача за Купата и ги надиграхме. В последния мач за първенството ни взеха насериозно. Те имат респект към нас, следващата година битката ще е сериозна. Имаме всичко нужно да се борим за титлата догодина", завърши халфът на "сините".

Източник: Topsport.bg

Последни новини