Филип Кръстев: Славия е в моето сърце, но трябва да направя следващата крачка

Филип Кръстев: Славия е в моето сърце, но трябва да направя следващата крачка

Novsport

27-06-2020, 21:43

„Славия е отборът на моето сърце, цял живот съм тук. За краткото време от две години в мъжкия отбор имам невероятни спомени, но трябва да направя крачката - да отида навън и да се боря.“

Думите са на Филип Кръстев, който говори след нулевото равенство между Славия и ЦСКА в мач от 28-ия кръг на efbet Лига и коментира трансфера си в белгийския Ломел - сателит на Манчестър Сити.

„Днес беше един много труден мач за нас. ЦСКА е много силен отбор. Имахме своите шансове да спечелим, но гледаме напред, трябва да се класираме за Европа“, коментира Кръстев, цитиран от dsport.

„Аз не мисля, че трябва вниманието към мен да ми дава спокойствие, аз съм амбициран да играя по-добре и по-добре. Нещата около трансфера станаха за около две седмици. Говорихме с хората с видео връзки, приех офертата. Имаше други хора, които свършиха хората. Това е футболът, когато излезе такъв шанс, трябва да го хванеш. Това е уникален проект за мен, може да ме изстреля много нагоре“.

„Когато отида в чужбина, всичко си зависи от мен. Със сигурност, ако представянето ми е на ниво, мога да стигна до Манчестър Сити. Нещата се случиха бързо. Мисля, че този половин сезон, който ще играя в България ще ме подготви допълнително за чужбина. Аз не се фокусирам само върху даден аспект от футбола, работя върху всички части от играта. Навън трябва да си комплексен футболист, за да пробиеш“, посочи 18-годишният футболист.

Източник: Novsport

Последни новини