ФК ЦСКА 1948 - Ботев (Враца), гостите не са на себе си и второто полувреме

ФК ЦСКА 1948 - Ботев (Враца), гостите не са на себе си и второто полувреме

Topsport.bg

12-09-2021, 18:00

ФК ЦСКА 1948 домакинства на Ботев (Враца) в седмия кръг на efbet Лига. Двубоят стартира в 18:45 часа. Преди мача, ФК ЦСКА 1948 е на последното място с едва 1 точка. Ботев пък е на 7 позиция с 9 пункта.

Срещата ще бъде официален дебют за Николай Киров, който застана начело на "червените", напускайки Арда. За последно ФК ЦСКА 1948 бе воден от Мирослав Миндев, който подаде оставка.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Заедно с Киров, в София пристигнаха Емил Мартинов, Крум Стоянов и Деян Лозев. Очаква се и тримата да започнат от първата минута срещу врачани. Извън сметките на Белия е единствено Костадин Илиев поради наказание. 

Гостите се радват на добро начало на сезона. Наставникът на Ботев Даниел Моралес няма кадрови проблеми и ще разчита на най-доброто, с което разполага.

На вратата ще застане Красимир Костов, а пред него ще стартират Валери Христов, Илия Миланов, Костадин Ничев и Мартин Николов. Малко пред тях ще действат Сержиньо и Матеус. По крилата ще видим Юлиан Ненов и Мирослав Маринов, а отбраната на домакините в предни позиции ще тормозят Красимир Тодоров и Дориан Бабунски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини