ФК ЦСКА 1948 - Локомотив (Сф) 1:1, Галин Иванов изравни от дузпа

ФК ЦСКА 1948 - Локомотив (Сф) 1:1, Галин Иванов изравни от дузпа

Topsport.bg

06-08-2021, 19:51

ФК ЦСКА 1948 приема Локомотив (София) в столичното дерби на третия кръг на efbet Лига. Срещата на националния стадион "Васил Левски" е от 21:00 часа."Железничарите" влизат в двубоя след победата в битката с пловдивското Локо, докато "червените" записаха две загуби на старта.

Новият старши треньор Мирослав Миндев е в очакване на първа победа начело на тима. Самият специалист призна, че е наясно със съдбта на треньора в България, но се надява да свърши добра работа в тима.

 ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВOРИТЪТ В МАЧА!

Големият проблем на ФК ЦСКА 1948 е свързан с контузията в главата на Даниел Наумов, който днес няма да може да започне срещата. На негово място ще се появи Димитър Тодоров.

В състава на Локомотив Пламен Крачунов е с контузия в адукторите и ще пропусне двубоя.

Аут е и новото попълнение Октавио, който е под карантина. Капитанът Красимир Милошев също ще пропусне срещата. Той има травма в ходилото. Новите Стойчо Атанасов и Илия Димитров, ще бъдат на разположение на треньора Иван Колев.

Днешните съперници имат 4 официални мача помежду си, като всичките са на ниво Втора лига и завършват с победа на ФК ЦСКА 1948. Последният двубой между двата тима беше през миналото лято, когато те направиха 2:2 в контрола.

Източник: Topsport.bg

Последни новини