ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, червен картон, принудителна смяна и никакви голови положения на шампионите през първата част

ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, червен картон, принудителна смяна и никакви голови положения на шампионите през първата част

Topsport.bg

21-11-2021, 15:24

Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Лудогорец се изправят един срещу друг в ранния неделен двубой от програмата на efbet Лига. Двубоят ще бъде първи за "червените" в Бистрица, където вече ще домакинстват своите срещи. Столичани се надяват, че стадион "Витоша" ще им донесе късмет срещу тоталния хегемон в българския футбол.

Лудогорец води убедително колоната в шампионата, като има четири точки повече от втория ЦСКА. Тази седмица обаче ще бъде доста тежка за момчетата на Станислав Генчев, които в четвъртък гостуват на Цървена звезда в Лига Европа, а на 29 ноември приемат у дома селекцията на Стойчо Младенов.

Поради този факт днес се очаква младият специалист да направи и някои ротации. Очаква се в игра да видим футболисти като Серджио Падт, Стефан Баджи и Ихиньо Марин.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

ФК ЦСКА 1948 е в серия от три поредни загуби, с по един гол разлика, - 1:2 срещу Локо (Пд), 2:3 срещу Арда и 0:1 срещу ЦСКА.

"Червените" ще действат с един чист нападател в лицето на Денислав Ангелов, който ще бъде подпомаган от Галин Иванов и Ангел Бастунов. В средата на терена Николай Киров най-вероятно ще заложи на Георги Русев, Емил Мартинов, Ивайло Чочев и Крум Стоянов, а бранителите пред Даниел Наумов ще са Симеон Петров, Димитър Пиргов и Георги Ангелов.

Двата отбора са изиграли 4 официални мача помежду си, като балансът е три победи за Лудогорец и една за ФК ЦСКА 1948. В началото на настоящия сезон разградчани бяха безпощадни у дома - 3:0.

Главен съдия на срещата е Георги Димитров, с помощници Петър Джугански и Петър Митрев. Със системата ВАР ще се занимават Ивайло Стоянов и Мирослав Иванов. Делегат на БФС е Валентин Чакъров, а работата на реферите зорко ще следи Георги Игнатов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини