ФК ЦСКА 1948 - Пирин 1:0, Станислав Манолев пропуска дузпа

ФК ЦСКА 1948 - Пирин 1:0, Станислав Манолев пропуска дузпа

Topsport.bg

02-12-2021, 11:36

Отборите на ФК ЦСКА 1948 и Пирин се изправят един срещу друг в двубой от междинния 17-ти кръг на efbet Лига. Мачът стартира в 12:45 часа, а трите точки са от витално значение и за двете селекции, които се борят със зъби и нокти за своето оставане в елита.

ФК ЦСКА 1948 започна да показва наченки на излизане от кризата. Тимът записа впечатляващ успех с 2:0 над шампиона Лудогорец, но в следващия кръг ентусиазмът на "червените" бе укротен от Локомотив (София), като мачът помежду им завърши 2:2. Сега Николай Киров е поставил задача пред футболистите си да запишат три победи в оставащите три мача преди зимната пауза, а за целта първо трябва да се справят с Пирин днес.

"Орлетата" обаче още помнят първия мач между двата тима в Благоевград, който те спечелиха с многозначителното 4:1.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Треньорът на домакините Николай Киров не може да разчита на двама важни играчи. Крум Стоянов е контузен, а Галин Иванов е наказан. В състава на Пирин ще отсъства контузеният Орлин Старокин.

Очакванията за доста интересен мач идват от факта, че ФК ЦСКА 1948 и Пирин са отборите, на чиито мачове падат най-много голове от началото на сезона. "Червените" вкараха попадение във всеки от досегашните си домакински мачове. "Орлетата" пък са отборът с най-лоша защита, като са с 30 допуснати гола, като са получили попадение във вратата си във всеки от досегашните си двубои.

Главен съдия на срещата е Георги Гинчев, с помощници Илиян Капарашев и Милен Арабаджиев. С ВАР ще се занимават Волен Чинков и Красимир Миланов. Делегат на БФС е Неделчо Михайлов, а работата на реферите зорко ще следи Йордан Иванов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини