ФК ЦСКА 1948 - Славия 0:1 (Развой на срещата по минути)

ФК ЦСКА 1948 - Славия 0:1 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

06-05-2023, 19:56

ФК ЦСКА 1948 и Славия се изправят един срещу друг в двубой от 30-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Витоша" в Бистрица започва в 20:00 часа.

През седмицата ФК ЦСКА 1948 бе на секунди от поражение от Спартак (Варна). Изключителна драма предложи второто полувреме на двубоя, през което паднаха шест гола за крайното 3:3 оформено от Георги Русев с гол в 95 минута.

Така ФК ЦСКА 1948 остана без загуба в първенството от шест кръга насам, в които постигна четири победи и записа още едно равенство с другия варненски отбор - Черно море.

Тимът на Славия пък ще бъдат водени от нов треньор, след като Златомир Загорчич подаде оставка, която бе приета от ръководството на клуба. Отборът ще бъде воден от директора на детско-юношеската школа Ангел Славков.

Очаква се той да даде шанс на някои млади играчи, които отдавна тренират с първия тим. Славия заема седмото място, но евентуална победа ще запази шансовете за място в топ 6.

За домакините от ФК ЦСКА 1948 се усети отсъствието на голмайстора Ивайло Чочев, който пропусна последните четири срещи на тима. Неговото възстановяване от контузия приключи и той ще бъде на линия за столичани. Същото важи и за крилото Бирсент Карагарен. Гостите ще трябва да се справят без титулярния си вратар Светослав Вуцов, който отпадна от групата за мача.

Източник: Topsport.bg

Последни новини