ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, развой на срещата по минути

ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, развой на срещата по минути

Topsport.bg

25-07-2021, 17:32

ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА ще премерят сили в двубой от първия кръг на еfbet Лига днес от 18:45 часа на националния стадион "Васил Левски".

С крайната си пета позиция в първенството през миналогодишната кампания за ФК ЦСКА 1948 може да бъде определена като успешна. Това ще е целта и през тази година. Тимът изигра цели осем контроли, в които допусна четири поражения. В последните два мача обаче бяха записани победи над Локомотив (Пловдив) и Македония ГП.

Иначе треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков няма проблеми с наказани футболисти, а аут за двубоя е единствено Ангел Лясков, който има травма.

ЦСКА пък от своя страна до голяма степен разочарова с третата си позиция в шампионата, но успя да се реваншира на привържениците си с трофея в турнира за Купата на България.

"Червените" обаче трудно можеха да стартират сезона по-слабо. Първо те допуснаха катастрофална загуба от Лудогорец с 0:4 в мача за Суперкупата на страната. След това последва и скучно нулево реми с непретенциозния латвийски тим Лиепая от втория кръг на Лигата на Конференциите. Само четири дни след двубоя с ФК ЦСКА 1948 за "армейците" предстои реванш в Латвия.

ЦСКА ще е без куп основни футболисти за предстоящия мач с ФК ЦСКА 1948. Извън строя за срещата са Мено Кох, Тибо Вион, Бисмарк Чарлс, Федерико Варела и Валентин Антов, които са контузени, а Георги Йомов е наказан. Под въпрос е и участието на Греъм Кери.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

През сезон 2020/2021 двата отбора изиграха три мача помежду си, сформирайки изравнена статистика - едно реми и по една победа за всеки.

Източник: Topsport.bg

Последни новини