ФК ЦСКА 1948 - Черно море 0:0 (Развой на срещата по минути)

ФК ЦСКА 1948 - Черно море 0:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

09-10-2022, 20:16

ФК ЦСКА 1948 се изправя срещу Черно море в мач от efbet Лига днес. Срещата стартира в 20:15 часа на стадиона в Бистрица. При успех възпитаниците на Любослав Пенев ще се задържат на първата позиция в генералното класиране.

Същевременно наставникът на гостите Илиан Илиев отново ще може да води своя тим, тъй като наказанието, което получи от Българския футболен съюз след срещата със Септември (София) вече изтече.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

В състава на ФК ЦСКА 1948 няма контузени играчи и Любослав Пенев ще може да разчита на почти всички играчи. Голмайстор до момента на тима и в шампионата е халфът Ивайло Чочев, реализирайки 12 попадения. 

За Черно море двубоят пропуска капитанът на варненци Даниел Димов, който наскоро се подложи на операция. На разположение няма да бъде и атакуващият халф Лъчезар Йорданов, който също лекува травма.  Мазир Сула и Исмаил Иса също не са на линия за сблъсъка.

Клубът от Варна е с мач по-малко спрямо ФК ЦСКА 1948, като при победа на "моряците" довечера, те ще се доближат на точка от "червените".

Източник: Topsport.bg

Последни новини