ФК ЦСКА 1948 - Черно море, "моряците" отново повеждат

ФК ЦСКА 1948 - Черно море,

Topsport.bg

21-08-2021, 17:30

Черно море няма поражение след първите 4 кръга и единствен от всички в елита не е допуснал гол във вратата си. Днес "моряците" гостуват на ФК ЦСКА 1948 с амбицията да си върнат първото място във временното класиране, на което се настани Ботев (Пловдив) след победата си над Левски.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Черно море със сигурност ще се стреми към победата, но това в пълна степен важи и за домакините. Преди старта на кампанията те бяха сред тимовете, към които имаше най-големи очаквания, но засега представянето им е разочароващо. ФК ЦСКА 1948 има само 1 точка в актива си и е на дъното в таблицата, а освен това инкасира цели 12 гола.

Довечера "червените" ще започнат с двама нападатели в лицето на Галин Иванов и Валентин Йосков. Малко зад тях ще играе Георги Русев, а на вратата се завръща националът Даниел Наумов, за когото се разбра, че е бил близо до сензационен трансфер в Атлетико Мадрид.

Аут от състава на Черно Море е Фоде Гираси, който има лека контузия. В предни позиции ще се разчита на Родриго Енрике, а по фланговете ще играят Файсел Касми и Леандро Андраде. Двойка централни защитници отново ще са Живко Атанасов и Влатко Дробаров.

Двата отбора са се срещали само два пъти в официални мачове. Това стана през миналия сезон, който беше дебютен за ЦСКА 1948 в елита на българския футбол. "Червените" спечелиха с 2:1 във Варна, а мачът в София завърши с нулево равенство.

През лятото съперниците изиграха контрола, в която Черно море се наложи с 1:0. Варненци обаче се надяват довечера да постигнат първа победа срещу този съперник в официален двубой.

Източник: Topsport.bg

Последни новини