ФК ЦСКА 1948 зарадва деца в Железница

ФК ЦСКА 1948 зарадва деца в Железница

Topsport.bg

08-10-2022, 12:02

Ангел Бастунов и талисманът на отбора на ФК ЦСКА 1948 Арми изненадаха децата между пети и седми клас от 191 ОУ "Отец Паисий" в с. Железница.

Момчетата и момичетата се впуснаха в няколко щафетни игри под наставленията на лъвчето Арми, докато Бастунов не пропусна да премери сили с тях в състезанията.

За пореден път прегръдките и усмивките не липсваха, като Талисманът ни този път демонстрира и завидни организационни умения, като набързо строи групата, за да може посещението на ФК ЦСКА 1948 в 191 ОУ да се вмести в първоначално планираното време на голямото междучасие в училището.

След игрите Ангел Бастунов лично раздаде на децата подаръчни пакети от "червения" клуб, включващи специални фен фланелки, тетрадки, химикали и ваучери за отстъпка в онлайн магазина на тима.

Краят на гостуването на ФК ЦСКА 1948 в Железница беше сложен с няколко мексикански вълни и една прекрасна обща снимка на децата, Арми и Бастунов. Много от хлапетата пък обещаха, че ще бъдат на трибуните, за да подкрепят отбора на старши треньора Любослав Пенев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини