ФК ЦСКА 1948 удави Лудогорец на тъмния "Васил Левски"

ФК ЦСКА 1948 удави Лудогорец на тъмния

Topsport.bg

26-05-2021, 22:01

ФК ЦСКА 1948 победи Лудогорец с 3:1 в двубой от последния кръг през сезона в родната efbet Лига, игран на стадион "Васил Левски". Ивайло Чочев (2') даде аванс за домакините рано-рано в мача, а малко след това Галин Иванов (15') удвои. Клаудиу Кешеру намали (74') в средата на второто полувреме, но Иванов (80') се разписа за втори път в мача и сложи точка на спора.

В края на срещата съдията съдията Волен Чинков прекрати срещата за няколко минути, заради кошмарните атмосферни условия. После осветлението на "Васил Левски" угасна в последните секунди на продължението на мача. В следствие на което съдията Волен Чинков реши свири последния съдйски сигнал.

Мачът по-скоро бе за честта на двата отбора тъй като тя не повлия по никакъв начин на крайното класиране. Разградчани отдавна си гарантираха титлата, докато "червените" нямат мърдане от петото място в таблицата.

Двубоят започна вихрено за домакните, които поведоха в резултата още във втората минута. Сашо Александров напредна отдясно и пусна хубаво центриране в наказателното поле, където Чочев с глава прати топката във вратата.

В 15-ата минута Галин Иванов удвои. получи топката на дъгата на наказателното поле, залъга, че ще тръгва наляво, но в последния момент смени посоката и отправи много плътен изстрел.

Минута по-късно домакините можеха да направят резултата класически. Иванов бе изведен сам срещу вратаря Христов. Той реши да подава на Чочев, но халфът стреля неточно останал сам.

Последваха силни минути за разградчани, в които на няколко пъти създадоха доста работа на "червената" защита. В 29-ата минута Кирил Десподов нахлу в пеналтерията и пусна остро подаване успоредно на голлинията. Димитър Пиргов се намеси в последния момент и изчисти.

В 42-ата минута "зелените" пропуснаха отлична възможност да върнат едно попадение. Хюсеин Кельовлуев проби в наказателното поле, но след това Даниел Наумов се намеси решително. Така първото полувреме завърши без повече голове.

През втората част видимо темпото на игра спадна и интересните ситуации драстично намаляха. В 63-ата минута Георги Русев бе изведен в наказателното поле, но се забави и не нанесе изстрел, след което финтира съперник и подаде към точката за изпълнение на дузпа, но там нямаше негов съотборник.

В 73-ата минута разградчани върнаха едно попадение. Центриране от корнер на Десподов стигна до румънеца, който се оказа непокрит в опасна близост до вратата. Нападателят само подложи крак и насочи кълбото към вратата.

В 85-ата съдията Волен Чинков прекрати срещата за няколко минути, заради кошмарните атмосферни условия. В последните минути започна да вали градушка над "Васил Левски".

Рядкосрещано нещо се случи в края на срещата. Осветлението на "Васил Левски" угасна в последните секунди на продължението на мача. В следствие на което съдията Волен Чинков реши свири последния съдйски сигнал.

Източник: Topsport.bg

Последни новини