Хайнц: Всички говорят за мача с Левски, трябва да се подготвим добре

Хайнц: Всички говорят за мача с Левски, трябва да се подготвим добре

Topsport.bg

09-04-2023, 22:33

Тобиас Хайнц бе избран за Играч на мача Славия - ЦСКА(0:2). Халфът на "червените" се отличи с две асистенции. Ето какво каза той след двубоя.

"Беше наистина труден мач, особено първото полувреме. Нямаше добра динамика, играта бе накъсвана, но след гола от ъгловия удар нещата тръгнаха в друга посока. Винаги е трудно, през цялото първо полувреме нямаше игрови ритъм, знаехме, че трябва през второто да променим нещата. Искахме да отбележим попадения, радвам се, че успях да направя тези асистенции и от там вече стана по-лесно, защото имаше пространства. Такива мачове винаги са трудни, но като цяло второто полувреме играхме добре", сподели футболистът след срещата.

"Вършим доста работа в тази насока, на тренировки обръщаме внимание на статични положения. Всеки мач се готвим специално за съперника. Чувствам се страхотно, получавам игрово време, справям се добре. Оттук насетне е важно да гоним целите си", допълни той.

Тобиас Хайнц отговори на въпрос относно предстоящото вечно дерби с Левски на 17-и април.

"Това е мачът, за който всички говорят и чакат. Чувал съм доста неща за това дерби, ще бъде интересно. Имаме една важна седмица, в която да работим доста и да се подготвим добре"

Източник: Topsport.bg

Последни новини