Хебър - Пирин 0:0 (Развой на срещата по минути)

Хебър - Пирин 0:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

28-08-2022, 18:43

Хебър (Пазарджик) и Пирин (Благоевград) се изправят един срещу друг в двубой от осмия кръг на efbet Лига. Срещата на националния стадион "Васил Левски" е днес от 18:45 часа.

Пазарджиклии са с актив от шест точки, който бе завоюван след минимални успехи навън над Ботев (Пловдив) и Спартак (Варна). В останалите пет мача новаците в елита загубиха.

Не закъсняха и тежките поражения за отбора, като последните две бяха с 0:3 от Славия и 0:4 от Левски. Определено играта на Хебър в елита не се получава, като в споменатите две предишни срещи бяха отправени по едва един удар.

Пирин пък сякаш се представя по-добре от днешния си противник. "Орлетата" обаче продължават да са без победа, като бяха близо до това срещу Спартак (Варна) и ФК ЦСКА 1948, но допуснаха изравняване.

Поредните загуби вече са четири, като благоевградчани също играха със Славия и Левски, но загубиха само с по гол разлика. Все пак първото тежко поражение бе факт преди седмица. Пирин удържа нулевото реми с Лудогорец до 51 минута, но в крайна сметка отстъпи с 0:4.

Източник: Topsport.bg

Последни новини