Хебър - Септември 1:3 (Развой на срещата по минути)

Хебър - Септември 1:3 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

18-07-2022, 18:30

Новаците в елита Хебър (Пазарджик) и Септември (София) се изправят един срещу друг в среща от втория кръг на efbet Лига. Двубоят на националния стадион започва в 18:30 часа, а главен съдия на мача е Красен Георгиев.

Сезон 2022/23 започна страхотно за Хебър с успех срещу Ботев (Пловдив) и то на негостоприемния стадион в квартал Коматево, където "канарчетата" пречупиха доста отбори през изминалата кампания. Цветелин Тонев обаче донесе ценните три точки за тима на Хебър, който освен това показа и добър футбол срещу пловдивчани. Водени от италианския специалист Фулвио Пеа, пазарджиклии заявиха амбициите си да се утвърдят в шампионата.

Септември стартира кампанията с домакинска загуба 0:3 от шампиона на България Лудогорец. Въпреки това обаче възпитаниците на наставника Славко Матич демонстрираха атакуващ футбол. В конкретния мач столичани дадоха шанс на много млади футболисти, каквато е и политиката на клуба.

През седмицата към отбора на Хебър се присъединиха и трима нови футболисти. С тима се готвят вратарят Хадим Ндиайе и халфът Патрик Нияни. В защита клубът се подсили с украинския централен защитник Хлеб Бухал.

Септември също погледна към трансферния пазар и привлече в състава си бившия футболист на Ботев (Враца) Мартин Николов. Левият краен защитник ще бъде на разположение на Славко Матич.

Източник: Topsport.bg

Последни новини