Хебър - Славия 0:3 (Развой на срещата по минути)

Хебър - Славия 0:3 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

12-08-2022, 21:26

Хебър (Пазарджик) и Славия ще премерят сили в шестия кръг на efbet Лига. Двубоят е тази вечер от 21:00 часа на стадион "Васил Левски", а главен съдия на срещата ще бъде Радослав Гидженов.

Активът на символичните домакини след пет изиграни мача не е никак лош. Шест точки за новак в първенството са добро постижение и то при положение, че бяха постигнати на терена на противника.

"Зелените" изненадаха всички и победиха Ботев (Пловдив), а преди седмица надвиха Спартак във Варна. Те обаче имаха късмет да запазят суха мрежа и да се възползват от грешка на противника за единственото попадение в мача. В останалите три двубоя отборът от Пазарджик отново бе надигран, но и отстъпи пред Септември, Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948.

Срещите на Славия с Левски и Лудогорец бяха отложени и така тимът все още не е играл на собствен стадион. Всички три двубоя бяха визити, като тези над Спартак и Пирин бяха спечелени с гол разлика, но се очаква, че "белите" са с класа над тези противници. Най-тежкият мач до тук бе отново във Варна, но срещу Черно море.

Златомир Загорчич няма сериозни проблеми с контузени играчи, като ще може да заложи на всичко най-добро. Подобна е ситуацията и в тима на Фулвио Пеа, който ще се опита да затвърди добрата игра на Хебър от последния кръг и срещу столичани.

Източник: Topsport.bg

Последни новини