Хебър - ЦСКА: Съставите

Хебър - ЦСКА: Съставите

Topsport.bg

22-09-2021, 16:58

Носителят на трофея в турнира за Купата на България ЦСКА започва защитата на отличието срещу Хебър днес от 18:00 часа на "Българска армия". Входът за фенове е свободен.

Лидерът във временното класиране във Втора лига е символичен домакин на срещата, но лошото състояние на терена на стадион "Георги Бенковски" опропасти провеждането на мача там.

Последва предложение да се играе на "Лаута", но Христо Крушарски не даде съгласие и в крайна сметка се стигна до този вариант.

Очаква се треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов да направи някои промени в състав на "червените". Все пак заради кризата с контузени футболисти той няма и много варианти с какво да работи.

Привлеченият от Славия нападател Калоян Кръстев ще стартира като титуляр на върха на атаката. Той започна от първата минута и срещу Рома на "Олимпико", но остана на скамейката в последния двубой срещу Ботев във Враца. Титуляр на вратата ще бъде Димитър Евтимов, а пред него ще действат Брадли Мазику и Дончев.

В центъра на отбраната ще се разположат Метс и Гълъбов, а пред тях ще действа Карло Мухар. По крилата ще играят Вилдсхут и намиращият се в отлична форма Йомов, а в ролята на офанзивни халфове ще видим Кери и Варела.

Възможно е в игра да се появи и Жеферсон, който ще остане резерва. Бразилецът се връща от травма. Очакава се включване и на Йоан Баи, които изпитваше болки, но контузията му не е сериозна.

В същото време треньорът на Хебър Николай Митов ще разчита на най-доброто, с което разполага. Опитният специалист, водил и Левски в кариерата си, няма проблеми с наказани и контузени състезатели.

Вероятни състави:

Хебър: Дебърлиев, Търтов, Папазов, Бастунов, Тонев, Пехливанов, Терзиев, Хамдиев, Игнатов, Манев, Петков.

ЦСКА: Евтимов, Мазику, Метс, Гълъбов, Дончев, Мухар, Вилдсхут, Кери, Варела, Йомов, Кръстев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини