Хебър се издъни срещу предпоследния

Хебър се издъни срещу предпоследния

Novsport

23-10-2020, 22:04

 Хебър не успя да победе предпоследния в класирането на Втора лига - Локомотив (ГО). Тимът от Пазарджик си тръгна с  точка след 0:0 в мач от 11-ия кръг. 

Още в 4-ата минута Жак Пехливанов пробва далечен изстрел, който обаче на домакините. Първият удар на сметката на Локо (ГО) дойде след около половин час игра, но Александър Любенов улови топката с лекота. 

В 33-ата минута Тодор Чаворски опита интересно изпълнение почти от центъра. Той видя, че Христов е излязъл напред и шутира към вратата му, но неточно. Малко по-късно Жак Пехливанов отново пробва късмета си, но и неговият удар премина встрани от вратата на домакините. 

Втората част започна с грешка на Александър Любенов, който в опит да организира бърза контраатака за своя отбор прати топката право към Виктор Митев, но това не доведе до опасност за вратата му. 

Постепенно оборотите съвсем паднаха, за да се стигне до 82-ата минута, когато дойде най-добрата възможност в целия мач. Живко Хаджиев допусна грешка, от която Виктор Митев се възползва, но Александър Любенов отрази удара му и опази вратата си от късно попадение. 

Източник: Novsport

Последни новини