Херо: Голямата амбиция ни изигра лоша шега

Херо: Голямата амбиция ни изигра лоша шега

Novsport

31-10-2020, 21:13

Треньорът на Берое Димитър Димитров – Херо коментира причините за поражението с 0:1 от Арда в Стара Загора.

"Не успяхме да си вкараме положенията през първото полувреме. Доминирахме, особено преди почивката. Получихме гол в началото на второто полувреме и организацията ни се наруши.Тръгнахме на директен футбол, улеснихме Арда. Бяха прибрани плътно в своята половина. Когато играеш открито, има опасност от контраатаки”, сподели Херо

„Кукула не е готов. Физическото му състояние не е оптималното. Фуртадо беше контузен, сложихме, човек който никога не е играл на тази позиция. Това са неща, които накланят везните. Причините са в нас. Отборът на Кърджали е проблемен за нас, статистиката го показва. Голямата амбиция да спечелим ни изигра лоша шега. Имаше напрежение”, добави ток.

„Ние няма как да не разчитаме на центрирания, когато един отбор играе така затворено до наказателното си поле. Ако бяхме вкарали, сега щяхме да говорим друго. Естествено, че когато поведеш, противникът се отваря, и щяхме да имаме възможност да използваме празните пространства. В следващия мач с Царско село ще трябва да по концентрирани пред гола. Трябва да бъдем малко поорганизирани, дори и да получим гол, трябва да бъдем търпеливи. Не трябва да нарушаваме организацията си”, каза още Димитър Димитров.

Източник: Novsport

Последни новини