Херо: Заслужена победа срещу силен отбор с добър треньор

Херо: Заслужена победа срещу силен отбор с добър треньор

Novsport

07-06-2020, 22:48

Наставникът на Берое Димитър Димитров даде мнението си след победата с 3:0 над Черно море. Заралии си осигуриха място в топ 6 на efbet Лига.

"Нашата цел беше да се преборим за топ 6. Някои хора казваха, че целта ни е шестото място, но това не беше приятелски мач. Спечелихме срещу силен отбор с добър треньор като Илиан. Заслужена победа, през второто полувреме се видя, че не сме на добро физическо ниво, но това е нормално, защото имахме само три седмици да се готвим. Имаме бели петна в защита, Черно море също заслужаваше да бъде в шестицата, те преливат бързо от защита в нападение, скоростен отбор са."

"През първите 10 минути бяхме неубедителни, след това заиграхме високо в тяхната половина до почивката. През второто полувреме горивото ни свърши, казано на жаргон. Над 80% от отборите са казали, че искат първенството да започне на 12 юни, подготовката сега ще я правим в процеса на мачовете, гадаем, защото не сме изпадали в такава ситуация. Ако беше пълният формат, имахме шансове за топ 3. Сега ще ни бъде трудно. Мартин Камбуров обяви вече, че се е разбрал с ЦСКА. Ние му предложихме договор, казах му, че няма как да му обещая титулярното място във всеки мач, надявам се в ЦСКА да достигне рекорда на Петър Жеков. Мартин е фигура, характер, лидер, разделихме се като мъже, така се разбрахме", каза Херо след мача.

Източник: Novsport

Последни новини