Херо: Играхме добре, но резултатът е лош

Херо: Играхме добре, но резултатът е лош

Topsport.bg

11-02-2023, 17:30

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров коментира загубата с 1:2 от Лудогорец.

"Съгласен съм, че играхме добре, но резултатът е лош. Създадохме много положения, а до 15-ата имахме 3 100%-ови положения. Лудогорец има много бърз преход от защита в атака и класата им оказа влияние. След втория гол имаше падане на настроението при нашите играчи. След като вкарахме, позитивизмът се завърна, ударихме и греда. Имахме шанс да изравним и нямаше да е реалистично да завършим 2:2, но това е футболът".

"Не трябва да допускаме такива наивни грешки, при които станаха головете. Трябва да имаме по-голяма увереност пред гола, защото ако бяхме повели, мачът можеше да се развие по друг начин. Това са нещата, на които трябва да обърнем внимание. Трудно е да намерим играчи за нашите условия. Трябва да работим повече и да сме концентрирани да не допускаме грешки", продължи Херо.

"Това е програмата и жребият, който ни се падна. За мен не достигна времето, тъй като пълният състав се събра през тази седмица. В градивен план създаваме положения срещу класен отбор срещу Лудогорец. Времето наистина е много малко, а сега ни предстои дерби мач срещу Хебър. Трябва да направим всичко възможно да стиковаме нещата бързо и да бъдем добър отбор", завърши Димитров.

Източник: Topsport.bg