Херо недоволен от контролата с Етър, Фал аут още месец (ВИДЕО)

Херо недоволен от контролата с Етър, Фал аут още месец (ВИДЕО)

Novsport

21-01-2021, 08:43

Нападателят Алиун Фал се включи към подготовката на Берое, но тренира индивидуално и на облекчен режим, тъй като продължава да се възстановява от контузията, която получи в края на миналата година в мача срещу Царско село.

Голаджията закъсня с присъединяването си към лагера на тима от Стара Загора.

Той трябваше да бъде карантиниран, след като е бил контактен със заразен с COVID-19 в родния Сенегал, където прекара празниците.

В зависимост от това как протича възстановяването му ще бъде преценено и кога ще започне нормални занимания със съотборниците си, но според наставника на заралии Димитър Димитров това няма да се случи в следващия един месец.

Херо не бе особено доволен от представянето на своите футболисти в контролата с Етър, загубена с 0:1. 

"Най-хубавото в тази проверка бе, че се разминахме с контузии. Това е основното, което ми хареса, и именно то бе основното, с оглед на факта, че играехме на тежък терен и при студено време. Определено не ми хареса качеството на играта и това, което показахме, но при тези условия трудно може да се очаква и да се говори за някакво качество. Има натрупана умора в нашите футболисти и това е видно с просто око, но е разбираемо, защото сме на такъв етап от подготовката. Няма поводи  за притеснение. Това, което мен ме притеснява, е, че не можем да разчитаме на някои основни футболисти. Моето желание беше съставът да е максимално окомплектован, за да може всички да тренират наравно, да се подготвят и да преценим кои са най-добре подготвените, за да започнат именно те мачовете от шампионата. За съжаление това, което исках, не се случи. Все пак до официалните срещи има достатъчно време и се надявам всичко да се оправи. Няма какво да коментирам загубата. Това е една контрола и за мен тук резултатът няма никакво значение", заяви Херо.

Източник: Novsport

Последни новини