Херо: Няма да се оправдаваме с времето, хората искат резултати

Херо: Няма да се оправдаваме с времето, хората искат резултати

Novsport

06-02-2021, 19:25

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо сподели мнението си за подготовката на старозагорци след победата над Загорец Нова Загора с 4:1 в последната контрола на тима преди началото на пролетния полусезон. 

"Резултатът не е важен, важно беше футболистите да добият игрови ритъм. Знаете ние бяхме с много нарушена подготовка, карантина, контузени и така нататък. Мисля, че още доста трябва да добавим кондиционно, но времето е кратко. Няма да се оправдаваме с времето, защото никой няма да ни пита. Хората искат резултати. Ние сме длъжни да излезем максимално концентрирани", започна Херо.

   

"На всеки отбор може да се случи. При нас се разболяха хора, в карантина бяха 7-8 човека. Контузии, търсим варианти да играем без нападател. Не вярвам да се стигне до трансфери. Това е групата", продължи специалистът.

"Карлос Охене според мен е най-близко до завръщане. Октавио има проблем с ахилеса. Надявам се тази седмица Фал да тренира пълноценно. Ако го направи, ще е готов поне за едно полувреме срещу Ботев Враца. Дано се оправят някои от нападателите", каза Димитров след срещата. 

Източник: Novsport

Последни новини