Херо: Подписахме предварителни договори с двама футболисти

Херо: Подписахме предварителни договори с двама футболисти

Novsport

06-01-2021, 18:15

Треньорът на Берое Димитър Димитров обяви, че клубът има предварителни договори с двама футболисти от efbet  лига. Споразуменията ще влязат в сила от лятото.

„Не искам да споменавам имена, за да не им създавам проблеми“, сподели Херо.

Той коментира и играчите с изтичащи договори: „Заедно с ръководството на клуба ще преценим на кои ще ппредложим да останат.“

Димитров призна за реален интерек към халфа на Берое Гаюс Макута.

„Ръководството, което трябва да прецени дали офертите устройват клуба и дали самият футболист е съгласен на условията, които му предлагат. Действително към него има реален интерес“, сподели треньорът.

„На този етап няма напускащи. Не търсим допълнителна селекция през зимния период. Това ще го оставим за летния период. Нашият потенциал не е лош. Ако всички са здрави, имаме възможности да надграждаме“, продължи Херо.

„Иска ми се да имаме по-малко контузии. Това е в ущърб на всеки един отбор. Иска ми се съдийството да бъде малко по-честно и нещата да се решават реално на терена. Тогава смятам, че е във възможностите на нашия отбор да постигнем това, което искаме“, добави той.

„Целта е същата - класиране в евротурнирите. Алиун Фал е под карантина, но имам информация, че се чувства добре и се надявам, когато дойде да започне веднага. Перниш е добре. Надявам се да ни помогне с опита през втория полусезон“, завърши Димитър Димитров.

Източник: Novsport

Последни новини