Херо: Срещу ЦСКА искам да видя манталитета и характера на Берое

Херо: Срещу ЦСКА искам да видя манталитета и характера на Берое

Novsport

06-03-2020, 14:17

 Треньорът на Берое Димитър Димитров говори преди утрешното гостуване на ЦСКА. 

"Ще видим какво е нашето ниво срещу по-сериозен отбор. Единият тест срещу Локомотив (Пловдив) го издържахме, особено през първото полувреме, когато показахме доста сериозна и стабилна игра. Надявам се и сега да бъде по същия начин. 

Не искам по понятни причини да коментирам предварително. Възможно е да има промени в тактически план. Имаме проблеми с основни футболисти, които имат здравословни проблеми. Може да има промени в такъв аспект. 

Няма как да съм недоволен, след като сме спечелили от три мача 9 точки. Разбира се, че по отношение на играта винаги има какво да се желае. Физически Октавио не е готов. Той не е водил подготовка. Не само той. Има и други футболисти, като Фуртадо, които са с нарушена подготовка. Да не изреждам останалите. Те дойдоха малко късно. Сега се опитваме да балансираме този недостатък в това отношение.

Тестът ще бъде сериозен. Искам да видя манталитета и характер в нашите футболисти. Искам да видя дали има лидерско в техния характер. По какъв начин ще се преборят в този мач. Мачът ще бъде като лакмус за поведението в бъдеще на нашия отбор. 

Всяка една победа особено срещу грандовете като ЦСКА дават нужното самочувствие и увереност. Ще се опитаме да не мислим за значението на мача. Първо да се концентрираме върху нашето поведение, да играем добре. Резултатът ще дойде вследствие на добрата игра", заяви Херо пред dsport.

Източник: Novsport

Последни новини