Херо: Стара Загора е футболен град, мечтая стадионът да е пълен!

Херо: Стара Загора е футболен град, мечтая стадионът да е пълен!

Novsport

18-06-2020, 11:29

Димитър Димитров коментира представянето на Берое след рестарта на футбола у нас.

"В последните два мача показахме добро лице и всички го оценяват. В града ме спряха много хора, като дори някои от тях казаха, че това им се струва по-добре от шампионския отбор на Берое“, каза Херо в ефира на Диема.

„Трябва да се стремим да сме постоянни. Резултатите са в следствие на играта, но мен ме радва стилът в момчетата. Надявам се, че с тези игри, които показваме, то за в бъдеще да върнем повечето фенове отново на стадиона. Стара Загора е футболен град и това е мечтата ми - стадионът да е пълен“, допълни той. 

„Не съжалявам, че победихме Черно море. В противен случай щяхме да бъдем упрекнати, че не играем феърплей. Вътрешно ме е яд, че скъсяха с 50% мачовете, а нашите шансове също с толкова намаляха. Във втората осмица шансовете ни щяха да са много по-големи за бараж в Лига Европа, но аз съм един от хората, които се борят за чистота и феърплей във футбола. Дилема нямаше при мен, исках да играем и да победим. Вътрешно знаех, че нашите шансове във втората осмица са по-големи. Ако бяха десет мача в Топ 6, на фона на потенциала, който имаме, смятам, че имахме реални шансове да се борим за местата в Лига Европа."

Източник: Novsport

Последни новини