Херо: Чувствата са смесени, можехме и да спечелим срещу ЦСКА

Херо: Чувствата са смесени, можехме и да спечелим срещу ЦСКА

Novsport

17-10-2020, 22:40

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров сподели след равенството с ЦСКА, че резултатът е закономерен, въпреки че тимът му е пропуснал положения, с които можеше да стигне и до трите точки.

„Чувствата са смесени, имахме шансове да спечелим, но ни вкараха от статично положение бързо, след като бяхме повели. Имахме преимущество. Съжалявам, че Макоута не реализира шансовете, които имаше. Закономерен резултат.

„Жалко, че нямахме дълбочина в състава и нямахме смени. В ЦСКА видяхте кой влезе. Надявам се да се оправят контузените и наказаните, за да изглеждаме в друг вариант“.

„Няма как да съм недоволен. Не бяхме надиграни в мачовете, които загубихме. Проблемите, които имаме на втория етаж сме ги тренирали цяла седмица. Явно обаче има стереотипи и навици, които трудно се премахват. Това е нашият потенциал. Доволен съм, селекцията знаете откъде е правена и какви заплати с взимат при нас. В ЦСКА са в пъти повече. Момчетата се показаха като мъж за пореден път“.

„Виждате, че имаме хора с нарушена подготовка, не са в добро функционално състояние. Нямаше с кога да ги заменя. Трябваше да реструктурирам отбора. Момчетата се стараха изключително много и им благодаря“.

„Не трябва да се оправдаваме с контузиите. Заради пандемията имаше момчета с нарушена физическа подготовка. Трябва да излезем с чест от мачовете. След Нова година ще покажем още по-добро лице“, завърши Димитров. 

Източник: Novsport

Последни новини