Христо Крушарски: Борбата с Копенхаген ще е безмилостно жестока и епична

Христо Крушарски: Борбата с Копенхаген ще е безмилостно жестока и епична

Topsport.bg

04-08-2021, 08:36

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден път заяви пред "Мач Телеграф", че е оптимист преди предстоящия двубой с Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Не знам защо ръководството на гостите отказа традиционния обяд преди двубоя. Доколкото разбрах, са се отказали от съображения за сигурност. За мен и за нашите футболисти няма да има специална премия преди този първи мач, но ще има премия, ако отстраним Копенхаген и продължим в турнира.

Освен желязна игра и победа, друго не очаквам от двубоя. Борбата ще е безмилостно жестока и епична. Ще играем на кръв. Имах среща с момчетата и си поговорихме дълго. Наясно са какво се очаква от тях. Трябва да прескочат и този кръг. Това е нашата цел. Със сигурност знам колко сериозен противник има срещу нас, но искам увереност от нашите футболисти.

Българите не сме по-долу от нито една нация. Проблемите често си ги правим сами и нарушаваме реда. Никой в отбора не трябва да мисли за трансфери или да се разсейва с каквото и да е. Добрите игри са най-добрият начин всеки да си вдигне цената и да предизвика вниманието, което заслужава", каза Крушарски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини