Хубчев: Левски ще събере 20 000 и в пета дивизия

Хубчев: Левски ще събере 20 000 и в пета дивизия

Novsport

15-02-2020, 17:33

Треньорът на Левски Петър Хубчев обяви, че не е доволен от представянето на неговия отбор през второто полувреме срещу ЦСКА и допълни, че нулевото равенство е закономерно.

“Този резултата не влизаше в нашите планове. Изиграхме прилично първо полувреме и въобще не сме доволни от второто полувреме. Няма нищо лошо да си признаем че отстъпихме игрово на ЦСКА след почивката.

Наложиха се една-две непредвидени смени, което промени концепцията ни. Нямаше как да не повлияят, но затова са останалите футболисти, да вършат работата, която се изисква”.

Треньорът не скри възхищението си от феновете на тима.

“Такава атмосфера може да се види на малко места. В България - никъде. Шапки долу на тези хора и за начина, по който се държаха.

Стават много големи неща в клуба, но до този момент никой няма право да се оправдава с това нещо.

Няма човек, който да знае как ще се развият нещата. Намерете един и ми го покажете. Да каже: “това ще стане. Няма такъв!

Има няколко отбора в България, които благодарение на фенската маса няма как да не съществуват. Познавам много отбори, които са играли в четвърто и пето ниво, а събират по 20 000. Левски е такъв”, завърши Хубчев.

Източник: Novsport

Последни новини