Хубчев пуска Алар като крило срещу Славия

Хубчев пуска Алар като крило срещу Славия

Novsport

25-02-2020, 08:39

 Петър Хубчев обмисля нова промяна в линията на нападението за мача със Славия, пише "Тема Спорт". Голяма е вероятността сините да стартират двубоя с двама нападатели.

Най-старото столично дерби е в неделя от 14:15 ч. на стадион "Георги Аспарухов" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Изненадата ще е включването в титулярния състав на Станислав Костов и Дени Алар. В първия за годината официален мач Петър Хубчев заложи на формация без присъствието на чист нападател и сините завършиха 0:0 с ЦСКА. След това с един нападател - Станислав Костов, направиха 2:2 с Черно море във Варна. На "Тича" той се засече на терена с резервата Алар за около 35 минути.

Идеята е австриецът да почне мача със Славия на дясното крило, като в определени моменти навлиза навътре, където да помага на Стайн Спиерингс. Холандецът игра прилично във Варна, но показа и някои грапавини.

От всичко това можем да прогнозираме, че в стартовия състав няма да попадне Станислав Иванов. Той не бе в групата и на "Тича". А днес мина преглед в националния отбор, преди да се върне обратно на "Герена".

Още не е ясно дали Стаси ще намери място в групата на Левски за неделя. Здравко Димитров, който бе титуляр срещу Черно море, не впечатли. Друг десен външен халф - Насиру Мохамед, пък е с много неизяснен статут изобщо като присъствие в съблекалнята на Левски и не е близо до стартовия състав.

Източник: Novsport

Последни новини