Царско село - Локомотив (София): 1:1

Царско село - Локомотив (София): 1:1

Topsport.bg

21-05-2022, 18:07

Отборите на Царско село и Локомотив (София) се изправят един срещу друг от 19:15 часа в последния плейофен кръг на група "Б" от Втората осмица.

"Царете" са на дъното в класирането и не зависят само от себе си. Дори да спечели днес, тимът на Стефано Макопи трябва да се надява Ботев (Враца) да сбърка при гостуването си на Пирин в Благоевград, за да се добере до бараж.

Столичани прогресират още от края на редовния сезон, а в плейофната фаза не загубиха нито един мач. Нулевото реми във Враца в предишния кръг обаче може да се окаже фатално, защото "царете" имат по-лоши показатели в преките двубои с Ботев и при равенство в точките, ще изпаднат директно.

Очаква се Локо (София) да излезе с част от резервите. Димитър Митков ще започне като централен нападател, а по крилата ще му помагат Октавио и Владимир Николов. Двойка централни защитници ще са Пламен Крачунов и Йоргос Кацикас. За Царско село на терена няма да видим ветерана Пламен Крумов.

В редовния сезон съперниците си размениха по една домакинска победа, а в плейофите направиха нулево равенство на националния стадион.

Главен съдия на срещата е Валентин Железов, с помощници Станимир Илков и Мирослав Желев. С ВАР ще се занимават Драгомир Драганов и Христо Хаджийски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини